klasa 1B
Procedury-bezpieczeństwa-na-terenie-CKZiU-w-okresie-pandemii-COVID-19-1
ZAJĘCIA Z PRZEDMIOTÓW OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH DLA CAŁEJ KLASY:
1 B – zjazd 1_12-13.02.2022 – ZDALNE
ZAJĘCIA NA KKZ DLA ZAWODU TECHNIK USŁUG FRYZJERSKICH:
KKZ_FRYZJER 1TF_zjazd 1 – 8 i 9 .01.2022
Pracownia-1TF-FRK.03_15 i 16.01.2021
KKZ_FRYZJER 1TF_zjazd 2 – 5 I 6.02.2022 – ZDALNE/STACJONARNE
KKZ_FRYZJER 1TF_zjazd 3 – 5 i 6.03.2022 – stacjonarne
KKZ_FRYZJER 1TF_zjazd 4 – 19 i 20.03.2022
KKZ_FRYZJER 1TF_zjazd 5 – 26 i 27.03.2022
KKZ_FRYZJER 1TF_zjazd 6 – 1,2 i 3.04.2022
KKZ_FRYZJER 1TF_zjazd 7_23-24.04.2022
KKZ_FRYZJER 1TF_zjazd 8_14-15.05.2022
KKZ_FRYZJER 1TF_zjazd 9_28,29.05.2022
ZAJĘCIA NA KKZ DLA ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH:
KKZ_1TŻ_zjazd 1 – 5 I 6.02.2022 – ZDALNE
KKZ_1TŻ_zjazd 3 – 19 i 20.03.2022
KKZ_1TŻ_zjazd 4 – 26 i 27.03.2022
KKZ_1TŻ_zjazd 5 – 2 i 3.04.2022
ZAJĘCIA NA KKZ DLA ZAWODU TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI:
KKZ_1TT-zjazd 1- 29 i 30.01.2022- ZDALNE
KKZ_1TT-zjazd 2 – 5 I 6.02.2022 – ZDALNE
KKZ_1TT-zjazd 4 – 19 i 20.03.2022
KKZ_1TT-zjazd 5 – 26 i 27.03.2022